Hoe sta jij ervoor?

Vrouwen in eenheid kunnen invloed uitoefenen in deze maatschappij. de woorden in Spreuken 31 , formuleren een mooi en tijdloos gedicht over een vrouw op een missie met door God geïnspireerde kenmerken. ze toont de kwaliteiten die God eert op het gebied van werk, geloof en gezin. laten we leren wat er nodig is om een vrouw te zijn, vervuld van kracht en waardigheid. God heeft ons allemaal ontworpen met passie, doel en potentieel. niet voor ons eigen voordeel, maar voor het welzijn van zijn koninkrijk en zijn heerlijkheid. Ons zelfvertrouwen heeft een directe invloed op het al dan niet bereiken van ons door God gegeven potentieel. Vaak worstelen we met onze eigen angsten, twijfels en onzekerheden en vragen we ons af of we wel hebben wat nodig is.
Dus hoe worden we eigenlijk de vrouw waarvoor God ons heeft ontworpen? Hoe omarmen we ons ware vertrouwen?

Als je primaire bron echter niet de Heilige Geest is, zul je merken dat je in een ,zoals ze zeggen een hamsterwiel zit – uitgeput zonder ergens te komen. Hij is jouw bron. Het erkennen van deze simpele waarheid bekijk je het leven vanuit een ander perspectief
Als vrouwen met een boodschap is het onze taak om toegewijd te leven aan onze hemelse Vader, zodat wij kunnen ervaren wat Hij voor ons heeft.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Saskia
Saskia
3 jaren geleden

Jesaja 43:1-3

Hello lady’s,
Ik wil jullie graag bemoedigen met deze vers Jesaja 43:1-3.
Ik heb di tschriftgedeelte jaren lang met mij meegedragen of te wel het woord begon te leven in mijn leven.
Bij vele situaties, teleurstellingen van mensen afwijzingen en staan voor moeilijke keuzes heeft dit vers gedeelte mij geholpen. Letterlijk waar God zegt, onze schepper en maker ik heb je bij je naam geroepen vrees niet, ging ik het in die situaties uitspreken. En Guess What? God was daar in die situaties. In het kort: Ik heb best veel baantjes gehad, contract dat steeds zonder grondige reden of te wel onwaarheden niet werden verlengd. Onterecht werd behandeld door collega’s of vingers die werden gewezen. Geroddel en gesmoessepoes achter je rug om. Hmmmmm is best zwaar als je dagelijks toch naar je werk moet, maar prijs god. Ik werd niet weggespoeld en het vuur verteerde mij ook niet. God was daar met mij in die rivier waar ik niet werd weggespoeld en niet verdronk. Mijn vijanden werden mij bekend gemaakt en gerechtigheid volgden. Onze God is NOOIT te laat, al voelt het soms zo. Want God was en is met en bij mij , waardoor het niet te zwaar werd en ik zonder mij te verbranden er weer elke keer goed uit kom.
Zo vrees niet lady’s Hij heeft jullie ook bij jullie naam geroepen. Hij heeft ons persoonlijk uitgekozen. Wees bemoedigd en gezegend.

Mvg, Saskia

Henna
Henna
2 jaren geleden
Antwoord aan  Saskia

mooi bemoediging, God laat je nooit in de steek Hij is er altijd

Joan
Joan
3 jaren geleden

Hi Saskia bedankt voor je bemoediging. inderdaad, God komt nooit te laat, omdat Hij niet weg gaat. Hij is altijd bij ons. dit is een mooi schriftgedeelte waar wij kracht uit kunnen putten.💓

Lucenta Banel-Westerveld
Lucenta Banel-Westerveld
3 jaren geleden

Amen, God strijd voor ons. Hij is rechtvaardig Met Hem zijn wij meer dan overwinnaars.

4
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x